Yhteystiedot

Ajanvaraus

  • Puhelin 017 2612810
  • Ma-Pe 9-17. Tai sovittaessa

Parturi-Kampaamo Papeeten henkilökunnan tavoittaa nopeiten soittamalla puhelimella tai käymällä paikanpäällä. Näin saat heti varattua parhaiten juuri sinulle sopivan ajan ja palvelun. Liikkeen aukioloajoissa on joustoa. Palvelemme tarvittaessa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella iltaisin ja lauantaisin. ✄

Sähköposti

Sähköpostilla otamme vastaan kirjallisia yhteistyötarjouksia, tuoteuutisia ja muita markkinointiviestejä sekä asiakkaiden ei niin kiirellisiä palveluita koskevia tiedusteluja. Verkkovastaavalle voi jättää erikseen yrityksen verkkonäkyvyyttä ja kotisivun toimintaa koskevia viestejä.

Sijainti

Parturi-Kampaamo Papeete sijaitsee katuosoitteessa Kalevalankatu 23, Kalevantorin laidalla, Männistön kaupunginosassa. Vanhaa Männistön kirkkoa vastapäätä. Noin 2,2 kilometrin ja 5 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta.

Papeete on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Henkilöautolla tuleville asiakkaille on ilmainen, helteellä varjoisa ja sateella suojaisa pysäköintitila liikerakennuksen alakerrassa. Käynti parkkialueelle Kalevalankadun puolelta. Taxilla pääsee tarvittaessa aivan Parturi-Kampaamo Papeeten ulko-oven eteen. Myös oma paikka polkupyörille on aivan vieressä. Välittömästä läheisyydestä Lönnrotinkadun ja Kullervonkadun varrelta löytyvät paikallisbussien linjanumeroiden 4, 8 ja 23 pysäkit.

Kerro kavereille

Jaa tietoa Parturi-Kampaamo Papeetesta sosiaalisessa mediassa, omassa suosikkiverkkopalvelussasi tai sähköpostissa.

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jako Reddit Jaa LinkedInissä Jaa Pinterestissä Jaa StumbleUponissa Jaa VKontaktessa Jaa sähköpostilla